);

The FUNK POWER STATION

SOUL/ FUNK / DISCO

Al 2017 neix la idea de formar una banda de Funk. Durant 2018 i 2019 es forma el projecte. Després
d’uns quants concerts de rodatge i de molt de treball, la banda es confirma com una realitat .
Actualment estem enllestint el que serà el show debut de The Funk Power Station: La història del
Funk .

The Funk Power Station és una banda empordanesa formada per 11 músics que va néixer el 2018 amb l’objectiu de fer homenatge a les grans formacions i artistes de la història del Funk, Soul, Disco i Rhythm&blues . Els concerts d’aquesta “Big Band”, es converteixen en una gran festa, on afronten de manera incansable, la missió de disparar dosis de Funk, Disco & Soul a cada concert.
Un directe vibrant, un repertori espatarrant, un concert energètic, on s’invoca l’esperit dels Earth Wind&Fire, Kool and The Gang, James Brown, Bruno Mars, Wilson Picket, Stevie Wonder, Donna Summer, Otis Redding… Més de dues hores de música “non stop” on ningú podrà parar de ballar.

El projecte, The Funk Power Station, comença a engendrar-se a l’estiu del 2017 amb la  idea de fer homenatge a les grans bandes i artistes del Soul, Funk i disco de la història.. Durant el 2018 es forma la banda en format “Big Band” i es comença a preparar i treballar repertori.

Al l’Abril del 2018, la formació debuta a les festa major de Celrà amb una gran resposta del públic . Durant el 2019 es segueix treballant i s’incrementa la formació fins arribar als 11 músics. Es fan diversos concerts en sales del Gironès. A l’Agost del 2019 es fa el debut oficial de la banda amb un concert que eclipsa el públic fent-lo ballar d’inici a final. Actualment, s’està acabant de retocar repertori , show i escenografia per iniciar la temporada 2020, on tot apunta que serà l’entrada amb força a l’escena musical de la província de Girona.