);

ROS

ROS

FOLK

El nou projecte del músic català Ricard Ros i Roig se centra en la tradició musical catalana i en la seva cornamusa, el sac de gemecs. Amb l’experiència dels grups «RIU» i «Qui hi ha?», amb qui ha creat i gravat set discos, el flautista i sacaire arrenca el seu projecte més personal a cavall de la tradició i la modernitat.

El repertori es nodreix del seu imaginari particular, creant noves composicions i interpretant peces tradicionals.

Amb el sac de gemecs com a protagonista, ROS presenta una proposta lliure sobre la tradició, acompanyant les melodies amb sintetitzadors i caixes de ritmes, i altres instruments com el violí, la trompeta i la veu.

ROS dona la mà al present amb un so modern i una proposta contemporània.

La Marta Rius retorna als escenaris després d’haver superat un càncer de mama i amb un nou àlbum sota el braç, Set (autoeditat, 2022).

Plantejat com un directe vital i encoratjador, la cantautora santfeliuenca recorda que la vida val la pena ser viscuda. Set és un disc sincer, de cor i fel, de llums i ombres, que explora noves sonoritats i parla de la necessitat de superació i també dels petits detalls que esdevenen importants i meravellosos en moments de canvi.