);

LA COIXINERA

LA COIXINERA

FOLK

La Coixinera (Mataró, 2001), nom de la cornamusa al maresme. Ha esdevingut un dels referents de la música d’arrel, especialment en el vessant més renovador. Una banda que ha participat en mil
iniciatives vinculades a la cultura popular de Mataró i el Maresme.
Es caracteritza per la combinació d’instruments tradicionals amb
sonoritats i ritmes propers al Rock.

SENY

Amb SENY, triem un repertori que es fonamenta en els gèneres de ball genuïns del país: ball pla, bolangera, sardana, contrapàs, jota… per seguir reivindicant-los com a propis. Si parlem en català, ballem també en català. Ho fem amb sinceritat, convicció, feliç i espontàniament. 
Un espectacle de ball d’arrel o sarau a plaça, com ens agrada dir a nosaltres, amb una sonoritat i tímbrica que ens és pròpia. Un repertori a partir del Cançoner de Pineda de Sara Llorens, les Cançons de Mataró recollides pel Mestre Joan Tomàs i Esteve Albert, el repertori d’antics flabiolaires, ball recollits al maresme i obres de composició pròpies.

RAUXA

Amb RAUXA, presentem una proposta fresca, festiva, participativa, actual… on combinem els instruments tradicionals (sac/coixinera, flabiol, gralla, tarota, viola de roda) amb una base de rock festiu (baix, guitarra elèctrica i bateria) per oferir un folc engrescador i enèrgic.
Cançons cantades i instrumentals pasades pel sedàs de La Coixinera.  Una sonoritat amb segell i discurs propi. Un espectacle on podrem  desprendre la nostra vitalitat escènica, el so vigorós i desvestit de  perjudicis estètics per oferir un sarau a plaça dels més esbojarrats.