);

JOAN ROVIRA

L’emblemàtic cantautor català de les terres de l’Ebre continua liderant els seus ritmes als escenaris de tot Catalunya. Amb el premi Enderrock a millor Disc d’autor 2018, ambaixador de la seva terra, continua cantant a la defensa dels valors, les marees d’emocions i relata aventures de quan érem més joves i més grans.

Joan Rovira, després del seu primer àlbum “Peix sense espina” (2015), el segon: “Encara tenim temps” (2016) prepara incansablement, el seu proper treball. Ple de ritmes i lletres eufòriques, amb ritmes caribenys, sense precedents un nou espectacle molt festiu. Lluny ja d’aquelles notes melòdiques que sonaven a les escales de Notre Dame, sense perdre el rumb, el mediàtic cantautor il·luminarà sens dubte, tots els escenaris, siguin petits o grans.

Joan Rovira creix i fa un gran salt endavant amb el seu nou espectacle, presentació del seu tercer disc. Alegria és el que transmet a l’escenari, amb la seva banda ampliada, composta per 6 grans músics. Ritmes caribenys i festius combinats amb unes lletres eufòriques, que arriben i enganxen a tots els públics. Sense dubte, un dels millors directes del moment.

Sold Out per totes les sales on va presentar el seu darrer treball Encara Tenim Temps i guanyador de dos Premis Enderrock com Artista Revelació 2016 i Millor Disc d’Autor 2018.Amb més de 40.000 seguidors a les xarxes socials i més d’1 milió de visualitzacions als seus vídeos de Youtube, Joan Rovira garanteix un important ressò mediàtic amb el seu espectacle.