);

EL SENYOR PEIX

FUSIÓ / MESTISSATGE

El Senyor Peix neix el 2016 de la il·lusió i les ganes impacients de fer música a mans d’en David Anillo (Veu i guitarra) Eudald Bonals (Guitarra) i Marc Martínez (Bateria). Aquell mateix any, amb l’ajuda d’amics, graven i auto-produeixen el primer EP ”Que tinguis un bon dia cada dia”, un retall de cinc cançons.

La bona rebuda del públic i la implicació dels membres els va donar peu a gravar el seu primer disc “ Ballem el món”. Amb aquest treball el grup ha recorregut part de la geografia catalana aquest dos últims anys.

El Senyor Peix és un grup maresmenc format per 5 músics. Aquest 2021 estrenen un directe de temes propis en català i versions on la festa, el moviment i l’energia compartida amb el públic són els protagonistes.

El grup Maresmenc va nèixer, el 2016 a mans d’en David, Eudald i Marc. Van publicar el primer treball autoproduit “Que tinguis un bon dia cada dia” mesclat i masteritzat a Kàpita Studios.

L’any 2018 amb noves incorporacions a la formació es publica un nou àlbum “Ballem el món”, es un disc creat amb la producció d’en Jofre Bardagí, Charly Caneva i Mauricio Campos.Gravat i mesclat a Kàpita Studios i masteritzat a CATmastering, per Juanjo Muñoz (Gossos) on ajuden a convertint-lo en un disc eclèctic però sense perdre l’essència alegra, festiva i mestissa que ja van mostrar amb el seu primer EP. 

La bona acceptació del single “Ballem el món” els fa aparèixer al recopilatori de l’estiu de TV3 “Dóna color al teu estiu”.

La revista Enderrock selecciona la cançó  “Si un dia no hi som” interpretada juntament amb Jofre Bardagí com una de les millors cançons per pujar a l’altar.

El 2021 el Senyor Peix es torna a mostrar al món amb un directe produït per Miguel Zamarripa, al més pur estil festiu i proper, on el moviment i l’energia compartida amb el públic són els protagonistes.