);

BLACKISS

VERSIONS

Blackiss ha passat a ser un dels grups de versions referents a les comarques de Girona, nou anys de trajectòria han fet madurar el seu caràcter festiu i l’estil dels seus temes. 

Blackiss ens ofereix versions de música pop, rock i rumba des dels 80′ fins l’actualitat.

En el format estandar, la seva frescura la formen tres veus, percussió i guitarra.

En el format XL, s’hi afegeix un baix i bateria, ideal per escenaris de festivals i festes majors 

Aquest nou format s’ha transformat en una de les bandes de versions emergents de la província de Girona gràcies a l’ambient espectacular que generen els seus concerts. Amb curta però intensa trajectòria ha fet arribar la seva música arreu de Catalunya, rebuda amb molt bona crítica i amb un públic cada cop més fidel. La barreja d’estils, passant pel pop/rock, el latín, fins a la rumba més divertida, han estat els ingredients per diferenciar-se de la resta de grups de versions.

En els seus concerts podem gaudir d’un directe potent, al costat de les dues veus femenines amb caràcter i dolçor, i una guitarra amb ritme de rumba i potència de rock’n roll agafada de la mà d’un acompanyament complet de percussió. La fusió d’aquestes arrels rítmiques homenatgen artistes llatins com Celia Cruz, Bebe, Kiko Veneno o Buena Vista Social Club, sense deixar de banda el rock més clàssic, amb grups com Queen, KT Tunstall, White Stripes, Red Hot Chili Peppers o Eurythmicsm. Un format molt rítmic amb ganes de transmetre sentiments i diversió a tots els que els escolten.