Desprès d’aquesta temporada, Bulaku Management incansable, surt a buscar propostes musicals amb potencial, en creixement, diferents; en troba 3:

 Des del Clot de Barcelona i amb els millors ritmes llatins a la sang i de llengua catalana, és La Mulata. Una formació de 10 músics tan autèntics com la seva melodia. La seva posta en escena, la complicitat dels seus membres juntament amb les seves lletres, sons i ritmes, des de la salsa, el merengue, la cúmbia i fins hi tot el “reaggeton” o “trap”. Però aquest no ve de Cuba, ni de Colòmbia, ni de República Dominicana.

Incansables en el directe i a l’estudi, mestissatge català, des de Malgrat de Mar, el Senyor Peix entra en escena. Ens fa molt il·lusió presentar-vos aquest projecte de poc més de 3 anys de vida, el seu primer àlbum anomenat: “Ballem el món – 2018”. Alguna sorpresa ens espera en forma de “single” per ser la millor carta de presentació per les festes majors de tot Catalunya i part de l’estranger! Una aposta segura per engrescar a tots i a totes, connexió directe, immediata amb el públic, de vista i sobretot d’oïda.

The Funk Power Station, the “funk” segur, de “station” força, però de “power”… insuperable! La banda Empordanesa, comença pel soul, passa pel funk i acaba amb la música disco. Oferint un repertori dels millors temes de Earth, wind & fire, Kool & the gang, CHIC, entre molts altres artistes, provocant la sensació d’adrenalina amb 12 components dalt de l’escenari. Tots purs, sense sintetitzadors, sense res més que una persona fent sonar el seu instrument. Amb un cantant insaciable, perseguit de vents, cordes i coristes, afegim-hi un piano, un baix i un bon tros de bateria i aquí teniu aquesta autèntica banda de versions immortals. Ideal per un diumenge d’hivern, un dissabte de primavera, o un ball de tardor… perquè a l’estiu tocaran cada dia!