La banda autòctona de La Bisbal d’Empordà, posa oli als engranatges. Aquest any si! Desprès d’una tarda d’hivern entre porrons de ratafia preparant  el repartòri, la formació assaltarà, sens dubte, les places de tot Catalunya, i esperem de bona part d’Europa. La cançó de taverna catalana i havanera picantona com la coneixem, deixarà d’existir, passarem a l’èxtasi musical amb la formació XL que començarà a partir d’ara mateix amb 2 vents impecables, insaciables. La incorporació a les files de Ivo Jordà a la gralla, i Manu Sabaté a la tenora i el baríton (estrenats a la Fira Mediterrània de Manresa aquest 2019), trauran a totes i a tots els participants un somriure d’orella a orella, i podran reforçar els glutis i els bessons, ja que tan si t’agrada com si no, els balls que no podràs evitar.